سختی گیر

یکی از تجهیزات کاربردی تصفیه آب که معمولا در ورودی آب ساختمان ها نصب می شود، سختی گیر آب است. این وسیله با استفاده از فرآیند تبادل یونی، عواملی که باعث وجود سختی در آب هستند مثل کلسیم و منیزیم را از آب می گیرد.

آب سخت به آبی می گویند که دارای مقدار زیادی املاح معدنی است. وقتی آب سخت گرم شود باعث ایجاد رسوبات جامد کربنات کلسیم خواهد شد و این مسئله عمر تجهیزات گرمایش آب خانه را کاهش می دهد.

وسایل دیگری مثل قهوه ساز نیز از وجود املاح معدنی زیاد در آب آسیب می بینند. لباسشویی ها برای این که با آب سخت لباس ها را بشویند نیاز به مواد شوینده بیشتری دارند و ظرف های شسته شده با ماشین ظرفشویی ممکن است پس از شستشو با آب سخت هنوز لکه داشته باشند.

این دلایل باعث شده است که مردم برای کاهش هزینه های تعمیر تجهیزات با سختی گیر آب مشکل خود را حل کنند. خرید سختی گیر آب از میان برندهای معروف و معتبر کار آسانی نیست و پیدا کردن بهترین آن ها ممکن است برای شما سخت باشد. در این بخش از آتیه انرژی بهترین مدل های این محصول را برای شما در نظر گرفته ایم.

سختی گیر الکترونیکی و سختی گیر مغناطیسی

سختی گیرها مدل های مختلفی دارند. سختی گیرهای الکترونیکی و مغناطیسی از بهترین سختی گیرهایی هستند که می توانید در بازار پیدا کنید.

سختی گیرهای الکترونیکی با استفاده از یک میدان مغناطیسی روی آب و بدون استفاده از ترکیبات شمیایی سختی آب را می گیرد. این میدان مغناطیسی توازن یون های مثبت و منفی را در آب از بین می برد و این ذرات بی تاثیر و معلق می شوند.

این باعث می شود که دیگر نتوانند باعث ایجاد رسوب و چسبندگی در قطعات پکیج یا سیستم های دیگر شوند. سختی گیر الکترونیکی سری PAC پاک آب کنترل یکی از بهترین مدل های سختی گیر الکترونیکی آب در بازار است.

سختی گیرهای مغناطیسی هم تفاوت زیادی با سختی گیر الکترونیکی ندارند. در سختی گیرهای مغناطیسی هم مواد معدنی با قرار گرفتن در میدان مغناطیسی یون زدای می شوند و به صورت معلق در آب قرار می گیرند. این مسئله باعث کاهش تماس مولکول های آب با یکدیگر می شود و حلّالیت آن را زیاد می کند.

این سختی گیر در انواع مبدل های حرارتی، استخرها، تجهیزات کشاورزی، بویلرهای آب گرم، مرغداری، تجهیزات کارخانجات مختلف نظیر مواد غذایی یخ سازی و… مورد استفاده قرار می گیرند.

از بهترین مدل های سختی گیرهای مغناطیسی می توان به سختی گیر مغناطیسی رزوه ای یا دنده ای سایز 1 تا 3 اینچ AQUA، سختی گیر مغناطیسی کلمپی و سختی گیر مغناطیسی فلنچی اشاره کرد.

یکی از ویژگی های این مدل سختی گیر آن است که نصب آسان و سریعی دارد. برای نصب این محصول لازم نیست لوله کشی اضافه انجام دهید یا در لوله های خود برش ایجاد کنید. کافی است دو سیم پیچ، دور لوله آب ورودی جایی که می خواهید نصبش کنید قرار بگیرد. رسوب زدای الکترونیکی و مغناطیسی مانع از تشکیل رسوب در سیستم تاسیسات می شود اما سختی شیمیایی آب را تغییر نمی دهد.

سختی گیر الکترونیکی چگونه کار می کند؟

سختی گیر الکترونیکی برای این که بتواند امواج الکترومغناطیسی را به داخل لوله های شامل آب های سخت منتقل کند از یک سیم پیچ بهره می برد که دور لوله پیچیده می شود. امواج تولید شده توسط این محصول املاح معدنی را بسیار ریز می کنند و با این کار رسوبات را کاهش می دهند. این امواج توسط سختی گیر تولید و با آنتن هایی که روی سیم قرار دارند به آب ارسال می شوند.

این امواج باعث می شود نمک های حل شده در آب که شکل یونی دارند به صورت بلورهای ریز و آویزان در می آیند. این فرایند باعث تشکیل شدن بلور خنثی کربنات کلسیم می شود که رسوبی معلق در آب است و چسبندگی ندارد.

این وسیله دارای ریزپردازنده مدرن است که باعث ایجاد حرکت رفت و آمد منظم و در عین حال پیچیده از امواج ایجاد می کند. با اعمال این فرکانس ها یک میدان الکتریکی نوسانی در آب به وجود می آید که نتیجه آن معلق شدن بی کربنات کلسیم است.

تفاوت سختی گیر مغناطیسی و الکترونیکی

شاید در نگاه اول به نظر برسد که این دو نوع سختی گیر با یکدیگر هیچ تفاوتی ندارند اما در حقیقت دارای تفاوت هایی هستند. اولین تفاوت سختی گیر مغناطیسی و الکترونیکی این است که قطر لوله سختی گیر الکترونیکی نسبت به نوع مغناطیسی آن دارای محدودیت نیست.

تفاوت دیگر این دو این است که سرعت آب تاثیری بر سرعت کار سختی گیر الکترونیکی ندارد اما سرعت کار سختی گیر مغناطیسی با سرعت آب هماهنگ می باشد. از دیگر تفاوت های این دو این است که سختی گیر الکترونیکی نسبت به مدل مغناطیسی آن حلّالیت آب را بیشتر بالا می برد و گران تر هم هست.

نمایش دادن همه 4 نتیجه

دکمه بازگشت به بالا